Lokaal nieuws vrijdag 17 maart 2023 Bron: Kernhemmerpark

Uitnodiging informatiemiddag donderdag a.s. 16.00 uur - 17.00 uur

Goed nieuws! Je hebt het vast wel gelezen of gehoord dat de Raad van State een streep heeft gezet door de bouwvrijstelling. Dit geeft veel onzekerheid voor toekomstige nieuwbouwprojecten. Het project Kernhemmerpark heeft een onherroepelijke omgevingsvergunning, deze woningen kunnen daadwerkelijk gebouwd worden. 

Wil jij meer informatie over het nieuwbouwproject Kernhemmerpark in Ede? Kom dan vrijblijvend langs bij makelaar Bolthof van den Top aanstaande donderdag van 16:00 uur tot 17:00 uur. Zij staan klaar om je alles te vertellen over het project en de verschillende type woningen.

Bolthof van den Top is gevestigd aan de Maanderweg 70 in Ede. Je kunt gratis parkeren achter het pand.

Er zijn nog woningen beschikbaar
In Kernhemmerpark komen 21 tussenwoningen, 8 hoekwoningen waarvan sommige met garage en 6 tweekappers met garage op zeer ruime kavels.  
Met een koopsom vanaf € 415.000, - vrij op naam. Meer weten over de beschikbare woningen? Bekijk het woningaanbod op kernhemmerpark.nl.

Wij kijken uit naar je komst!

Meer weten over Kernhemmerpark

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden