PassePartout Ede

Ede - Ede
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

PassePartout: Schilderachtig leven!

In Kernhem, aan de rand van Ede, komt een kleurrijk nieuwbouwplan met een palet aan woningtypen: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. De woningen met de markante dakvormen komen op een plek met groen en water in de buurt. Wil jij ook schilderachtig leven? Binnenkort gaat PassePartout in verkoop, dus schrijf je vast in en laat ons je woonwensen weten en blijf op de hoogte!

Projectwebsite: www.passepartout-ede.nl

Omgeving: wonen in een levend schilderij

Kinderen kunnen hier nog onbekommerd spelen. Auto's parkeren op eigen terrein of in de parkeerhofjes tussen de woningen en verder is er alleen bestemmingsverkeer. Stap je huis uit en geniet van het buitenleven om je huis of van de natuur iets verderop. Zoals de Ginkelse heide of ga met de kinderen gezellig naar het pannenkoekenhuis op Landgoed Kernhem. Je wandel- of fietstocht begint bij je voordeur. Je woon tenslotte in een levend schilderij...

In PassePartout leef je schilderachtig. In de buurt om je heen is al veel groen en water, maar daarbuiten vind je weidse akkers en klompenpaden. Je nieuwe woning is het startpunt van fiets- of wandeltochten. En toch ook perfect bereikbaar met de auto door de nabijheid van de A30 en de N224. In Kernhem zelf zijn al veel dagelijkse voorzieningen. Met het groeien van de wijk komt daar nog het nodige bij. Even op de fiets naar het centrum van Ede of met de auto naar Veenendaal met zijn grote winkelcentrum kan natuurlijk ook.

Kinderen kunnen hier nog onbekommerd spelen. Auto’s parkeren op eigen terrein of in de parkeerhofjes tussen de woningen en verder is er alleen bestemmingsverkeer. Stap je huis uit en geniet van de kleine natuur om je huis of van de grote natuur iets verderop. Zoals de Ginkelse heide. Of ga met de kinderen gezellig naar het pannenkoekenhuis op Landgoed Kernhem. Je wandel- of fietstocht begint bij je voordeur. Je woon tenslotte in een levend schilderij…


Woningen:
Welk type woning past het beste bij jou en je gezin? Allemaal doordacht ontworpen en met diverse optiemogelijkheden om ze helemaal te laten passen bij hoe jij wilt wonen. Maak je keuze uit het palet en kleur je woning verder zelf in!

Rij- en hoekwoningen
Van buiten mooi en van binnen ruim, deze praktische eengezinswoningen. Vanuit je woonkamer/keuken stap je via openslaande deuren zo je royale tuin in. Boven heeft iedereen zijn plek met een luxe badkamer, drie slaapkamers én een ruime zolder.

Twee-onder-een-kapwoningen
Beken kleur met deze twee-onder-een-kapwoningen. Geschakeld door middel van de aangebouwde berging. Je hebt veel vierkante meters tot je beschikking. Zowel binnen als buiten. Alle ruimte dus om twee auto’s op eigen grond te parkeren.

Vrijstaande woningen
Wat gaat er boven vrijstaand? Helemaal rondom eigen tuin! Je woning is een highlight in de straat. Veel woonoppervlak en een aangebouwde berging. Op je grote perceel eigen grond is plek genoeg voor 2 auto’s op eigen oprit. Schilderachtig wonen is dat!

Meer informatie

Kenmerken

Project
PassePartout Ede
Koopwoningen
17
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Si-No Makelaardij B.V.
Oeverstraat 30
3961 AN Wijk bij Duurstede
welkom@si-no.nl
http://www.si-no.nl/

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden