Nieuwe Stijl (Kernhem-Ede)

Ede - Ede
Archief

€ 195.400,- tot € 399.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 160m2
Kaveloppervlak
125 - 267m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Nieuwbouwproject - Nieuwe Stijl in Kernhem-Ede

VERKOOP GESTART!

‘Hoe vaak in mijn leven koop ik nou een nieuwbouwwoning? Eén keer? Twee keer? Als ik dat dan doe, moet de woning aan al mijn woonwensen voldoen. Of het nu gaat om de architectuur, de inrichting of het wooncomfort.’ Het klinkt logisch, maar het is vaak niet vanzelfsprekend. Bij ons is dat anders. Wij hebben geluisterd naar de wensen van onze belangstellenden. Deze wensen hebben wij vertaald in het uiteindelijke product; Nieuwe Stijl. Dat maakt de woningen van VanWonen verrassend anders dan de rest.

Diverse voorzieningen
In Kernhem zijn diverse voorzieningen aanwezig. Zo heeft Winkelcentrum Parkweide al in 2015 haar deuren geopend. Daarnaast zijn er een medisch centrum, een kinderdagverblijf, drie basisscholen en een buitenschoolse opvang in de wijk. Alle primaire voorzieningen zijn binnen handbereik.

Ecozone
Opvallend aan nieuwbouwwijk Kernhem is dat de natuur volop de ruimte krijgt. Ongeveer een kwart van de totale oppervlakte zal uit natuurlijke landschapselementen bestaan. In deze ecozone wordt gezocht naar een combinatie van natuur en recreatieve functies, waarbij ook in de Nieuwe Stijl een robuuste, ecologische zone ontstaat waar de bewoners met veel plezier de natuur kunnen beleven.
Wil jij hier komen wonen? Schrijf je dan snel in via www.denieuwestijlvankernhem.nl. De verkoop is inmiddels gestart en er zijn nog enkele woningen in de verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Stijl (Kernhem-Ede)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
31
Prijs
€ 195.400,- tot € 399.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijnvanessen@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden