Kazerneterreinen

Ede - Ede
Actueel aanbod

Over dit project

Nieuwbouw Kazerneterreinen verrijkt Ede

Het is weekend. Je wordt wakker en ziet de zon al door de ramen schijnen. Even een kop koffie in de tuin en dan een lekkere wandeling. Wordt het vandaag de Ginkelse Heide, het Edese bos of het prachtige Sysseltse bos? Je loopt er zo naar toe. Niet alleen de schitterende natuur rondom Kazerneterreinen maakt dit zo'n geweldige plek om te wonen. Het station en het centrum van Ede liggen ook nog eens op 7 minuten fietsafstand.

Planning Kazerneterreinen

Kazerneterreinen is volop in beweging. Er zijn plannen in ontwikkeling een nieuwbouwwoningen in verkoop. Bekijk de planning en het actuele woningaanbod van de Villapark Sysseltse Lanen. Niets missen? Ga naar de website en schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kazerneterreinen
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden