Enka - De Zouterij Fase 2

Ede
Actueel aanbod

€ 299.900,- tot € 339.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 162m2
Kaveloppervlak
131 - 157m2
Inhoud
469 - 559m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

De Zouterij fase 2 -  Hét sluitstuk van Het Dorpse Wonen OP ENKA
 
Misschien hebben we het beste wel tot het laatst bewaard. 'De Zouterij fase 2' is het sluitstuk van De Hoven én dus ook de láátste kans op het dorpse wonen OP ENKA.  
 
Een perfecte basis
Hier woon je op misschien wel één van de mooiste plekjes van OP Enka. Langs de statige Enkalaan worden 38 herenhuizen gerealiseerd verdeeld over 4 rijk gedetailleerde woonblokken. Door het brede straatprofiel woon je hier straks aan een prachtige statige en groen singel. Via de mooie voortuin bereik je de chique entree naar je nieuwe woning die met haar brede voordeur, geveldetails en grote glaspartijen meteen een gevoel van luxe en comfort geeft. Vanwege de diepe achtertuinen, die per kavel variëren van een dikke 11 meter tot bijna 16 meter ben je verzekerd van het genot een heerlijke tuin voor een ontbijt in de zon en een goede plek voor een gezellige BBQ. De tuinen v.v. tuinberging zijn bereikbaar via het achterpad. Dit achterpad geeft ook toegang tot de groene parkeerhoven met goede parkeervoorzieningen. Hiermee is de perfecte basis gelegd om lekker en comfortabel te wonen.


Volop keuze
De woningvariatie is groot. Zo is er keuze uit een woningbreedte van 5,4m of 6,0m. De woningen met een breedte van 5.4m zijn er met een woningdiepte van 9,42m of 10,6m. De 6.0m brede woningen hebben een woningdiepte van maar liefst 11,2m. Hiermee is er volop keuze in woonoppervlakte, die varieert van ca. 118m2 tot ca. 173m2. Dan geef je jouw nieuwe huis nog écht een eigen gezicht door te kiezen voor een woning voorzien van een erker, dakopbouw of dakkapel, zij-entree, zij-uitbouw óf een van de vele combinaties van deze mogelijkheden. Zo is er altijd een huis die past bij jouw woonwensen, smaak en/of persoonlijke situatie. De gehele woning wordt verwarmd middels bio-warmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Op de begane grond geniet je van het comfort van vloerverwarming. Met een EPC van 0,2 is deze woning zeer energie zuinig en klaar voor de toekomst! (Met optioneel extra PV panelen is een EPC van 0 te realiseren)

Planning:
De verkoop is gestart. Inschrijven kan tot 15 november 18.00 uur. Daarna worden de woningen toegwezen en ontvangen de gelukkigen zsm bericht van ons.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enka - De Zouterij Fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
38 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 299.900,- tot € 339.900,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden