Enka - Het hart van het Carré

Ede
Actueel aanbod

€ 472.900,- tot € 482.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
166 - 166m2
Kaveloppervlak
272 - 281m2
Inhoud
700 - 703m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

"Het Carre krijgt pas écht dynamiek als het hart is gevormd".

Het Hart van Het Carré bestaat uit 56 woningen met een grote variatie aan woningtypen. Eengezinswoningen, herenhuizen en twee onder één kapwoningen worden op aangename wijze afgewisseld. Er is keuze uit woningen met een woonoppervlakte van ca. 117 tot circa 170 m2. Ontworpen in oud Hollandse stijl ontstaan gezellige straatjes, (parkeer)hofjes, doorkijkjes en pleintjes in een dynamische en compacte opzet zoals de rest van Het Carré. Door de grote variatie aan woningtypen, rijk gedetailleerde gevels en afwisseling door verspringende kappen, erkers en dakkapellen ontstaat een aantrekkelijk en luxe straatbeeld waar het fijn is om te verblijven. Alle woningen zijn zeer duurzaam (gasloos) en worden voorzien van PV panelen en biowarmte. Zo koop je een huis dat klaar is voor de toekomst!

Veel keuze:
Kies jij voor een rijk gedetailleerde tussenwoning aan een prachtig pleintje of gaat je voorkeur meer uit naar een twee-onder-één-kap woning met heerlijke voor-en achtertuin aan de rand van het Carré? Er zijn volop mogelijkheden voor een woning die past bij jou manier van leven. Niet alleen zijn er 3 woningbreedtes (5,4m , 5,7 m en 9,30m) ook is er straks keuze uit een woning van resp. 9,42, 10,6m of 11,20 meter diepte. Zo is er altijd een woning die het beste past bij jouw persoonlijke situatie, budget en woonwensen. Vanuit jouw nieuwe huis geniet je van de gezelligheid van het hart van ENKA en loop je even naar het EHBO gebouw voor een heerlijke koffie of goede lunch. En wil je wat meer privacy? Dan trek jij je gewoon terug in je heerlijke tuin voor een drankje in de zon..... Het mooiste van 'Toen' en het beste van 'NU' komen hier samen. Dat geeft karakter. Laat je inspireren.!!

Je eigen aanspreekpunt:
Koop je hier een woning dan ben je verzekerd van een huis waar het thuiskomen is. Gedurende jouw reis, die je gaat maken van oriëntatie tot aan de oplevering van de woning, wordt je intensief begeleid door een van de woonadviseurs van BAM Wonen. Zij vormen je vaste aanspreekpunt en vraagbaak tijdens jouw reis naar je nieuwe woning. Zij ontvangen jou graag in het fonkelnieuwe Homestudio's te Utrecht.

Met ‘Homestudio’s’ kun je thuiskomen
Een nieuw thuis gaat in eerste instantie vaak natuurlijk over de plek, de prijs en de ruimte. Maar er is meer. Wanneer je straks de sleutel van je nieuwbouwwoning OP ENKA overhandigd krijgt , is het belangrijk dat jouw nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Een primeur is de fonkelnieuwe Homestudio's te Utrecht. Eén plek waar we jou mee op reis nemen voor de ultieme woonbeleving. Alles onder 1 dak met de met alle informatie en inspiratie en het advies die je nodig hebt. Een scala van mogelijkheden om jouw woning aan te passen zoals jij dat wilt, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw smaak! Van de keuze voor een uitbouw tot aan raamdecoratie, van een dakkapel tot de vloerafwerking of van sanitair tot de keuze uit een groot assortiment van binnendeuren. Jouw wensen worden hier uitgebreid besproken en gevisualiseerd. Een unieke ervaring in een belevingswereld met kookworkshops, de laatste trends, volop inspiratie. Met de laatste hypermoderne 3D technieken krijg je de allerbeste visualisatie van jouw woonvoorkeuren. Zo wordt kiezen een koud kunstje……

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enka - Het hart van het Carré
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
66 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 472.900,- tot € 482.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden