MyOwnHome De Maander, Ede

Ede - Ede
Actueel aanbod

€ 289.900,- tot € 574.900,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 169m2
Kaveloppervlak
94 - 361m2
Inhoud
240 - 616m3

Over dit project

De Maander - Uniek wonen in het hart van Ede

‘De Maander’ is een eigentijdse, nieuwe woonwijk midden in Ede. Hier kun je wonen zoals jij dat wilt vlakbij de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. Op deze fraaie locatie wordt een duurzame woonwijk gerealiseerd met diverse typen woningen. Zo komen er verschillende typen koopwoningen, van rijwoningen (vanaf ca. €275.000,-) tot tweekappers en vrijstaande villa’s. Ook worden er huurwoningen gerealiseerd in het middeldure huursegment.

‘De Maander’ krijgt een romantisch, dorps karakter met gezellige straatjes, veel individueel vormgegeven woningen en veel speelruimte voor kinderen. ‘De Maander’ wordt een bijzondere, groene wijk met groenstroken in allerlei vormen, soorten en maten.

De verwachting is dat het project eind 2019 in verkoop gaat. Afhankelijk van de verkoop is de planning dat in het 2e gedeelte van 2020 begonnen wordt met de bouw van de woningen.

Voor meer informatie of om je in te schrijven: www.myownhome-demaander.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
MyOwnHome De Maander, Ede
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
38 (waarvan 38 beschikbaar)
Huurwoningen
19 (waarvan 19 beschikbaar)
Prijs
€ 289.900,- tot € 574.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden