ENKA - De Residentie

Ede
Actueel aanbod

€ 311.900,- tot € 364.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 116m2
Inhoud
293 - 355m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nabij de toekomstige fietsbrug, in het noorden van OP ENKA, is AM gestart met de ontwikkeling van nieuwbouwproject “De Residentie” met statige woningen aan de voet van de Veluwe.

De Residentie bestaat uit 32 appartementen verdeeld over acht woonlagen, uiteenlopend van 95m2 tot 115m2 woonoppervlakte. Iedere woonlaag heeft vier appartementen en is uiteraard voorzien van een heerlijke buitenruimte. Hier kunt u genieten van een kopje koffie in de ochtend-, middag- of avondzon, de keuze is aan u! Vanuit uw woonkeuken heeft u een geweldig uitzicht OP ENKA en/of de Veluwe. En uw badkamer is voorzien van een royale inloopdouche.

Mede dankzij uw input tijdens de woonwensenenquête, heeft u het mogelijk gemaakt om DeResidentie nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. Zo zijn er op de begane grond garages en een ruimte voor het stallen en opladen van een scootmobiel gecreëerd. De appartementen zijn levensloopbesteding, zodat u later net zo veel kan blijven genieten van uw woning. Dit betekent dat er rekening gehouden is met de draairichting van deuren, de inloopdouche voorzien is van anti-slipmateriaal en dat elke ruimte eventueel bereikbaar is met een rollator.

Ook aan de duurzaamheid van uw woning is gedacht. Alle appartementen zijn zeer duurzaam (EPC-waarde van 0,4), het dak van het complex wordt voorzien van PV-panelen en verwarming vindt plaats door bio-warmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Zo koop je een huis dat klaar is voor de toekomst!

Bent u benieuwd naar de specificaties per appartement? Deze vindt u hieronder. Er zijn vier types weergegeven van klein naar groot. Als u op de afbeelding klikt, verschijnt er meer informatie over het type inclusief de bijbehorende plattegrond.

Planning:
Start verkoop: tweede kwartaal 2019
Start bouw: Eind 2019

Wilt u op de hoogte blijven van De Residentie? Laat dan uw gegevens hier achter en wij houden u regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen en naderende start verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ENKA - De Residentie
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
32 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 311.900,- tot € 364.900,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden