Wonen in Nieuwe Stijl

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ede - Ede
Actueel aanbod

€ 286.500,- tot € 452.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 182m2
Kaveloppervlak
128 - 298m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Nieuwbouwproject Nieuwe Stijl vormt het meest opvallende en bijzondere onderdeel van nieuwbouwwijk Kernhem aan de noordzijde van Ede. Waarom? Omdat wij jou vanaf de opstart van het project betrekken bij de ontwikkeling en realisatie van je nieuwe huis. Bij ons realiseer je jouw woonwensen en geef je jouw nieuwe woning op de Nieuwe Stijl een unieke identiteit!

Binnenkort in verkoop!
De 27 nieuwbouwwoningen van project Nieuwe Stijl zullen rond de zomer van dit jaar in verkoop gaan. Er worden diverse typen woningen aangeboden zoals tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kap woningen. De woningen variëren in grootte van 120m² tot 160m² woonplezier en hebben een ruime tuin. Koopsom vanaf circa € 285.000,- v.o.n. tot € 450.000,- v.o.n. Ook komen er 14 huurwoningen in het plan. In Nieuwe Stijl geniet je van de centrale ligging van Ede, het moderne wooncomfort, de duurzaamheid, de voorzieningen van de stad, de levendigheid van de wijk én de rust van de natuur in de nabije omgeving. Kortom, bij de Nieuwe Stijl combineer je het beste van verschillende werelden. Lijkt dat je wat? Schrijf je dan snel in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Nieuwe Stijl
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24
Prijs
€ 286.500,- tot € 452.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijn@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden