Huren in Heidekwartier 13 woningen Ede

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ede - Ede
Toekomstig aanbod

€ 720,- tot € 720,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 102m2
Kaveloppervlak
127 - 147m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

In het centraal gelegen Ede is het prettig wonen. De perfecte combinatie van stedelijk vermaak en rustgevende natuur. Ede biedt je tal van winkels, restaurants en cafés, scholen, een bioscoop en een theater. Aan de andere kant is daar de prachtige natuur. Ede ligt op de westflank van de Veluwe en de natuur is dan ook nooit ver weg. Je vindt er bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt om de hoek. Ga er lekker erop uit! Vanuit je woning loop je zo de bossen in.

De woningen
In project Heidekwartier worden 13 compleet afgewerkte eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen worden opgeleverd met een keuken voorzien van inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, vloerafwerking en volledige wandafwerking inclusief gordijn- en schilderijrails. De tuin wordt ingericht met erfafscheiding, bestrating en gras. De woonoppervlakte is circa 102 m2.

De huurprijzen zijn € 720,00 per maand, exclusief stoffering- en servicekosten. De prognose van oplevering is augustus 2019.

Interesse
De verhuur van het complex zal spoedig starten. Wil je geïnformeerd worden over de start van de verhuur? Schrijf je dan nu alvast in voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Heidekwartier 13 woningen Ede
Huurwoningen
13
Huurprijs
€ 720,- tot € 720,-
Type woningen
Eengezinswoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Noorden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Huur
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden