ENKA - De Conerij 2

Ede
Actueel aanbod

€ 339.900,- tot € 433.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 190m2
Kaveloppervlak
107 - 166m2
Inhoud
489 - 735m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De Conerij fase 2 – Een prachtig sluitstuk OP ENKA


Met de bouw van de Conerij OP Enka sluiten we een belangrijk hoofdstuk af OP ENKA. We leggen het laatste puzzelstukje en maken het beeld compleet in een reeks van ruim 1300 woningen die samen deze gewilde wijk vormen om in te wonen en te leven. Duurzaam, groen en ruimte zijn de sleutelwoorden. Gemaakt om fijn te wonen, te ontmoeten en te ontspannen. Klaar voor de toekomst, met oog voor detail. En dat ziet u in alles terug. Dat is Wonen Op Enka. Maak kennis met de Conerij 2, een prachtig sluitstuk.

Als gezegd zijn deze gezellige eengezinswoningen, gelegen langs de toegangsweg naar Op Enka, de laatste grondgebonden woningen OP ENKA. En het zijn niet de minste. Ontworpen in een herkenbare dorpse stijl, rijk aan details met de afwisseling die garant staat voor een mooi straatbeeld. Gewoon lekker (dorps) wonen. Allen voorzien van een fijne tuin en alle ruimte om de woning aan te passen aan jouw smaak en persoonlijke situatie. Tenslotte moet uw nieuwe huis vanaf de eerste dag aanvoelen als thuis en daarvoor krijgt u bij ons alle ruimte.

Maak kennis met Homstudios
U maakt uw keuzes in ons fonkelnieuwe experience center Homestudios. Alle mogelijkheden onder één dak om jouw nieuwe huis aan te passen aan uw woonwensen en persoonlijke smaak en situatie. Van wand- en vloerafwerking tot keukens en van sanitair tot binnendeuren of zonwering. Gelukkig staat u er niet alleen voor, want Homestudios, begeleidt u bij elke stap. Met alle informatie en inspiratie die u nodig hebt, handige online middelen en begeleiding door deskundige specialisten.

Kiezen?
Wat er precies mogelijk is voor uw favoriete bouwnummers ontdekt u online, op Mijn Homestudios. Daar kunt u alle beschikbare opties bundelen in persoonlijke woonontwerpen. Zo ziet u precies of uw woonwensen kunt realiseren in de bouwnummers waarin u geïnteresseerd bent/die nog beschikbaar zijn, inclusief de bijbehorende kosten. Handig, want zo kunt u een bewuste keuze maken voor de woning die het beste bij u past.

Kortom, een mooi moment om nog in te kunnen stappen en straks te wonen in een nieuw huis die voelt als een tweede huid. De 45 woningen worden aangeboden in twee hoofdtypen, elk met een aantal varianten. Laat u inspireren en overtuigen en smeed het ijzer nu het nog heet is. Welkom Op Enka, welkom in de Conerij!

De verkoop is gestart, bel een van de makelaars voor de nog beschikbare woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ENKA - De Conerij 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
45 (waarvan 6 beschikbaar)
Prijs
€ 339.900,- tot € 433.900,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden