mobiele airco kopen

Buitenveld

Nog 1 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ede - Ede
Actueel aanbod

€ 226.960,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 158m2
Kaveloppervlak
89 - 285m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

In Kernhem Ede staat weer iets moois te gebeuren. Buitenveld is een kleinschalig nieuwbouwplan vlak bij de Doesburgerdijk. Langs deze dijk loopt een ecozone met allerlei dieren en planten. Een fantastisch natuurgebied, praktisch in de achtertuin. Het leuke is dat de natuur zich een weg baant door de verschillende nieuwe buurten. Groene bermen, veel bomen en beukhagen versterken het groene karakter. Het resultaat: typisch Kernhemse straatjes.

Buitenveld is een vriendelijk, rustig buurtje. Met plezier gaan we weer samen met kopers een thuis creƫren. Met ervaring uit ons vorige project De Kernhemer en eerdere projecten weten wij de woonwensen. Jouw woonwensen staan centraal en dat resulteert in een huis dat volledig past bij je gezinssamenstelling, smaak en behoeften. In Buitenveld komen 14 tussenwoningen en 12 hoekwoningen, waarvan sommige met garage. De woningen zijn verdeeld over 6 blokjes.

Heb je interesse? Schrijf je dan in op het bouwnummer van je voorkeur via www.woneninbuitenveld.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenveld
Start verkoop
30-11-2021
Koopwoningen
26
Prijs
€ 226.960,- tot € 525.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden