Enka - Deelgebied i Hartogshof

Ede - Ede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 181m2

Over dit project

Met ’t Hartogshof wordt een nieuwe smaak aan Op Enka toegevoegd

’t Hartogshof wordt een levendig, geborgen woongebied waar duurzaamheid en ontmoeten centraal staan. Het carrévormige gebouw biedt een enorme variatie aan woningen. Van royale stadswoningen (circa 165-181 m2) tot appartementen, variërend van ca. 48 tot ruim 95 m2, voor starters, stellen, (jonge) gezinnen en senioren. Van koop tot huur, in een brede range van prijzen, je vindt het hier allemaal. Deze diversiteit staat garant voor een aantrekkelijke variatie van bewoners, waardoor er een gezellige en stadse dynamiek in het gebied ontstaat.

’t Hartogshof bestaat straks uit 169 koop- en huurwoningen. Waar je ook woont, altijd kijk je uit op de gezamenlijke, groene binnentuin die wordt gerealiseerd op het deels overdekte parkeerterrein. Je kunt in de binnentuin ontmoeten, zonnen, een praatje maken, lunchen of met een kop koffie genieten van de zon. Wil je meer privé dan trek je je terug op je eigen balkon of loggia. Verwarming vindt plaats via de WKO installatie met vloerverwarming ( duurzaam opgewekt) voor comfort in tijdens koudere dagen en koeling op zwoele zomerdagen. Duurzaam dus gasloos, dus klaar voor de toekomst!

Het arsenaal van woningen is divers. De noordzijde bestaat uit 2 delen met gezamenlijk 72 huur appartementen. De westzijde verdeelt 71 2-kamer appartementen over 4 lagen van ca 49 tot ca. 59 m2. Aan de zuidzijde én oostzijde vormen 2 keer 7 townhouses een imposante wand van architectuur. Op de hoek van de zuid-oostzijde komen 12 appartementen (3- en 4 kamer appartementen) in 4 typen van resp. ca. 55, 80, 83 en 95m2. Samen vormen ze een harmonie van wonen in diverse variaties. Allen met balkon of loggia. Voorzien van keuken met inbouwapparatuur. Duurzaam, ontworpen met oog voor kwaliteit, gericht op fijn gezond en gelukkig leven.

Op het binnenterrein is in parkeergelegenheid voorzien middels eigen paarkeerplaatsen of gedeelde plekken en bezoekers parkeren. Voor de fiets is er een collectieve fietsenberging (appartementen 3A en 3B) en wil je extra opslagruimte dan is hierin voorzien met je eigen berging van ca. 5m2. Ook aan (voorbereiding voor) laadpalen voor de auto is gedacht en dat geldt natuurlijk ook voor de fiets.

Via ons fonkelnieuwe experience center Homestudios krijg je alle mogelijkheden en begeleiding voor de indeling en afwerking van de woning naar jouw wensen, smaak of persoonlijke situatie. Wand- en vloerafwerking, sanitair of keuken en binnendeuren of verlichting krijgen hier alle aandacht voor jouw smaak, persoonlijke situatie en/of portemonaille.

Alle ingrediënten om lekker, gezond en duurzaam te kunnen leven. Helemaal nieuw, in jouw smaak of stijl. Van alle gemakken voorzien en voorzieningen op loopafstand.

Welkom thuis, Welkom in Het Hartogshof!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enka - Deelgebied i Hartogshof
Start (voor)verkoop
01-09-2022
Start (voor)verhuur
01-09-2022
Koopwoningen
97
Huurwoningen
72
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden