Enka - Deelgebied i Hartogshof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ede - Ede
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 181m2

Over dit project

‘t Hartogshof wordt een prachtig markant gebouw, dat gaat zorgen voor de aansluiting van het dorpsere karakter van OP Enka en het nieuwe Stationsgebied van Ede. Een rijk gedetailleerd gebouw in de vorm van een Carré, gelegen tussen de P+R locatie en intercity station Ede-Wageningen en het bos, want de Veluwe ligt hier letterlijk aan je voeten. Een unieke plek vraagt om een uniek gebouw, met 169 woningen/appartementen rondom een prachtige binnentuin.

Dus, waar je hier ook woont, je kijkt altijd uit op de groene binnentuin die het parkeerdek grotendeels overdekt. In de prachtig ingerichte tuin kun je je buren ontmoeten en samen genieten van een koffie in de zon, speel je Jeu de Boules met je vrienden of ga je lunchen aan een van de gezellig ingerichte plekken. Meer lezen over dit project? Ga dan naar enka-ede.nl/nl/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enka - Deelgebied i Hartogshof
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
2 van 26 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden