Park Zuidereng

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ede - Bennekom
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het is zover, Park Zuidereng gaat in verkoop!
Het bestemmingsplan is onherroepelijk, de bouwvergunning is verleend en de verkoopstukken zijn gereed… nu bent u aan de beurt! Vandaag gaat Park Zuidereng namelijk officieel in verkoop. Ga naar de website, log in en geef aan naar welke woning of appartement uw voorkeur uitgaat. Inschrijven is heel eenvoudig. We zijn benieuwd hoe u wilt gaan wonen op Park Zuidereng. Heel veel succes!
Stap voor stap naar uw nieuwe thuis.
Via de website uw voorkeur aangeven voor een woning of appartement. Het wijst zich vanzelf in zes simpele stappen.
1. Ga naar ‘Het aanbod’
2. Klik op de woning of het appartement van uw voorkeur
3. Klik op de button ‘interesse’
4. U kunt meerdere voorkeuren invullen op het formulier
5. Onderteken het formulier en klik op 'inschrijven'

Projectwebsite: https://www.parkzuidereng.nl/
Team Park Zuidereng


Voor de invulling van dit bijzondere landgoed op de grens van Bennekom en Wageningen heeft ontwikkelaar Kuin Vastgoed door architectenbureau AA Architecten uit Den Haag een plan laten maken voor 15 luxe woningen. De bestaande historische villa op het terrein wordt verbouwd tot een appartementengebouw met 5 luxe woningen en er wordt bebouwing toegevoegd. Een appartementengebouw met 5 woningen en een volume met 5 royale geschakelde woningen.


Disclaimer:
Alle weergegeven tekeningen, artist impressions, ontwerpen, teksten en kleuren zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Zuidereng
Woningen
2 van 15 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden