Kernhemmerpark

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ede - Ede
Actueel aanbod

€ 390.000,- tot € 715.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
106 - 174m2
Kaveloppervlak
115 - 439m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

In Kernhemmerpark komen in totaal 35 woningen: 21 tussenwoningen, 8 hoekwoningen waarvan sommige met garage en 6 tweekappers met garage op zeer ruime kavels. Ben je benieuwd naar de woningen? Klik dan HIER voor het woningaanbod van Kernhemmerpark. 

Schrijf in op het bouwnummer van je voorkeur!
Schrijf je in als belangstellende in het project Kernhemmerpark via de button ‘interesse’. Je kan dan een account aanmaken in 'Mijn VanWonen’. In dit account vind je de button ‘online inschrijven’ waar je je voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kan aangeven. 

Indien er een woning van jouw voorkeur beschikbaar is zal in een persoonlijk gesprek met makelaar Bolthof van den Top alles verteld worden over het nieuwbouwplan en je bouwnummer. Wanneer je de woning wilt kopen, wordt er overgegaan tot het tekenen van de koop,- en aanneemovereenkomst.

Verwachting start bouw
We verwachten eind 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Vragen
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Bolthof van den Top Makelaardij, telefoonnummer 0318-628080 of email: info@bolthofvandentop.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kernhemmerpark
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 35 beschikbaar
Prijs
€ 390.000,- tot € 715.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden