Waard & Water

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ede - Ede
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 605.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 152m2
Kaveloppervlak
119 - 391m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Het project Waard & Water
een vriendelijk en intiem buurtje bij het water.

Waard & Water is gelegen in Kernhem West deels aan het water. Het is een kleinschalig project bestaande uit 17 eengezinswoningen. De eengezinswoningen zijn rijwoningen en tweekappers in diversen typen.

Met plezier gaan we weer samen met kopers een thuis creëren. Met ervaring uit ons vorige nieuwbouwproject Kernhemmerpark in Kernhem en eerdere projecten weten wij de woonwensen. Ook heeft afgelopen half jaar een woonenquête gelopen op de projectwebsite, deze informatie hebben wij gebruikt om het optimale plan te ontwikkelen.

Uw woonwensen staan centraal en dat resulteert in een huis dat volledig past bij uw gezinssamenstelling, smaak en behoeften. In Waard en Water komen 5 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 8 tweekappers met garage (berging) op zeer ruime kavels.
Kies ervoor om hier uw kinderen te laten opgroeien, een gezin te stichten of lekker alleen of met z’n tweetjes te genieten van een heerlijk buitenleven met het station, winkels en het bos op fietsafstand.

Koopsomindicatie vanaf circa € 385.000,-

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waard & Water
Start (voor)verkoop
13-09-2023
Koopwoningen
17
Prijs
€ 385.000,- tot € 605.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden