Waard & Water

Ede - Ede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Waard & Water is gelegen in Kernhem West en is een kleinschalig project bestaande uit 13 eengezinswoningen. Op dit moment houden wij een enquête op deze website, in dit onderzoek naar de woonbehoefte voor de locatie Scherf 8A in Kernhem Ede stellen wij u en aantal vragen.

De uitkomst van dit onderzoek zal worden gebruikt voor de optimalisatie van het plan op deze locatie zodat deze ontwikkeling aansluit op de woonbehoefte in Ede. Het invullen van het onderzoek duurt ongeveer 5 minuten.

Heeft u interesse om te wonen in Ede Kernhem? En dan specifiek op de locatie van Scherf 8A gelegen aan de Bemmelsewaard? Dan zijn wij benieuwd naar uw woonwensen! Kijk op www.wonenaanwaardenwater.nl voor meer informatie.

Koopsomindicatie vanaf circa € 550.000,- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waard & Water
Koopwoningen
13
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden