Veldhuiserhof Lunteren

Ede - Lunteren
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op de plaats van de stallen van de boerderij aan de Edeseweg 38 te Lunteren komen 14 nieuwe, grondgebonden woningen. Het plangebied bevindt zich op loopafstand van de winkels in Lunteren en is net gelegen buiten de bebouwde kom. In een mum van tijd ben je met de auto op de snelweg of in het centrum van het nabijgelegen Ede. Aan de Edeseweg kan je wonen op een woonerf tussen de weilanden, met de gezelligheid van buren én een prachtig uitzicht op de landerijen.
Het plan betreft een transformatie van een bestaand boerenerf naar een woonerfje van 14 woningen. Zoals een boerenerf opgebouwd is met een hoofdgebouw en een aantal schuren, is dit project ook opgebouwd. Alle woningen zijn dus rondom een gezamenlijk erf gebouwd, en hebben een prachtig uitzicht op de groene en vrije omgeving.

Het woningbouwprogramma is opgebouwd uit de volgende woningen:

4 seniorenwoningen;
1 twee-onder-een-kap;
7 schuurwoningen;
1 vrijstaande woning;
De bestemmingsplanprocedure loopt, deze hopen we zo spoedig mogelijk af te ronden.

Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.veldhuiserhof.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veldhuiserhof Lunteren
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden