ZuidOever

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ede - Ede
Actueel aanbod

€ 375.000,- tot € 530.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 129m2
Kaveloppervlak
98 - 328m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

ZuidOever is gelegen in Kernhem West en is een project bestaande uit 23 eengezinswoningen en 18 beneden- en bovenwoningen.

Welkom bij ZuidOever - Jouw Thuis bij het Water!
Ontdek het warme gevoel van thuis in ZuidOever, een vriendelijk en intiem buurtje gelegen aan het serene water. Het project is verdeeld in 6 woonblokken, 4 woonblokken met rijwoningen en 2 blokken corporatiewoningen. Gelegen aan de Bemmelsewaard in Ede Kernhem, bij het water. Vooralsnog worden de rijwoningen koopwoningen en zullen de corporatiewoningen naar de huur gaan (informatie over huur is niet via ons verkrijgbaar en zal op een later moment gecommuniceerd worden)

Jouw droomwoning aan het water
In ZuidOever worden sfeervolle rijwoningen in diverse afmetingen ontwikkeld. Of je nu de voorkeur geeft aan een knusse tussenwoning, een gezellige hoekwoning, of de luxe van een hoekwoning met garage, hier vind je de perfecte match voor jouw levensstijl.
Gemakkelijk bereikbaar, midden in de natuur. Kies voor de perfecte plek om je kinderen te zien opgroeien, een gezin te stichten, of gewoon te genieten van rust en natuur. Met het station, winkels en het bos op fietsafstand, is ZuidOever de ideale locatie om het stadsleven te combineren met een ontspannen buitenleven.

Heb je interesse om te wonen in Ede Kernhem? Dan zijn wij benieuwd naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat.
Koopsomindicatie vanaf € 375.000,- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ZuidOever
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
23 van 23 beschikbaar
Prijs
€ 375.000,- tot € 530.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden