Kazerneterreinen Ede

Ede - Ede
Actueel aanbod

€ 150.000,- tot € 1.500.000,-
€ 500,- p.m. tot € 3.000,- p.m.

Kenmerken

Kaveloppervlak
1 - 9050m2

Over dit project

Vanuit je achtertuin de Veluwe op wandelen of fietsen? En net zo snel gezellig een terrasje pakken in het centrum? Binnen een paar minuten op de trein stappen of de A12 op rijden? Dat kan toch niet? Jawel, dat kan!

Op de voormalige kazerneterreinen in Ede wordt een nieuwe wijk gebouwd. Grenzend aan de Veluwe en van zichzelf al bijzonder mooi. Grote, oude bomen maken dat de nieuwe woningen al in een groene omgeving staan. Monumentale kazernes worden opgeknapt. Een prachtig gebied om te wonen. Of om te wandelen, fietsen of paardrijden. De Veluwe is letterlijk je achtertuin.

De kazerneterreinen zijn verdeeld in vier deelgebieden: Simon Stevin, Elias Beeckman, Maurits noord en Maurits zuid. Dit laatste terrein is gereserveerd voor het World Food Center. Op Maurits noord, Elias Beeckman en Simon Stevin worden door meerdere ontwikkelaars woningen gebouwd in verschillende projecten. Deze verschillende projecten worden gefaseerd gebouwd, en er gaan regelmatig nieuwe projecten in de verkoop. Houd daarom de website kazerneterreinen Ede in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kazerneterreinen Ede
Koopwoningen
1850 (waarvan 1000 beschikbaar)
Huurwoningen
150
Prijs
€ 150.000,- tot € 1.500.000,-
Huurprijs (p.m.)
€ 500,- tot € 3.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor, Schuur (hout)
Balkon
Balkon
Overige
Terras, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden