Sysseltselanen

Ede - Ede
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 650.000,-

Over dit project

Sysseltse Lanen maakt Veluwse woondromen waar

Op 7 minuten fietsen van hartje Ede komt plan Sysseltse Lanen, een uniek nieuwbouwplan aan de rand van de Ginkelse Heide. De duurzame 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen voegen zich in het bestaande landschap én naar jouw woonwensen. Dit nieuwbouwhuis stel je voor een groot deel zelf samen. Toe aan een nieuwe stap? Maak kennis met Sysseltse Lanen en maak je Veluwse woondroom waar!

In Sysseltse Lanen komen in totaal 40 vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Hier woon je heerlijk rustig en geniet je elke dag weer van de schitterende Veluwse omgeving. Sysseltse Lanen is geen kant-en-klaar-product. Dit nieuwbouwplan gaan we samen met jou vormgeven. Hiervoor is een inspiratieavond georganiseerd op donderdagavond 2 juni om 19.30 uur in restaurant Pizza & Pizza aan de Nieuwe Kazernelaan 8 in Ede. Op deze kick-off presenteren de vier architecten hun mogelijkheden en inspiratie op panelen waarop belangstellenden hun input kunnen geven. Na inventarisatie van deze input wordt het plan verder uitgewerkt. www.sysseltselanen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sysseltselanen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 450.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden