Enka - Homemade

Ede
Actueel aanbod

€ 222.820,- tot € 246.450,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 140m2
Kaveloppervlak
121 - 151m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Uniek Op Enka! Ontwerp zelf jouw woning met het HOMEMADE concept!
Kwaliteit en variatie zijn de sleutelwoorden bij de ontwikkeling OP ENKA. In deelplan Carré gaan we nog een stapje verder want je ontwerpt jouw woning helemaal zelf met het HOMEMADE concept! Je kunt kiezen uit verschillende breedtes van de woningen, maar je kunt zelfs ook je eigen gevelsteen of voordeur bepalen. Uiteraard zijn er aan de binnenzijde van de woning ook talloze varianten te kiezen, zodat je je eigen woonsfeer kunt samenstellen!
Algemeen
Het project bestaat uit 30 eengezinswoningen, bestaande uit 4 blokjes, allen met een gunstige tuinligging. De woonoppervlakte van de basiswoningen beginnen bij circa 120 m2. De oppervlakte van de kavels variëren van circa 120 tot 150 m2. De koopsommen zijn vanaf circa ¤ 223.000,= v.o.n.
Het Carré
Carré Op Enka is het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt waarin je tussen monumenten, pleinen, gezellige doorkijkjes en levendige straten woont. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een praatje met de buurman van drie huizen verderop is zo gemaakt als je toch op het bankje voor je deur zit. Gemak staat voorop. Kortom, dit is de ideale woonplek als je geniet van dynamiek, gezelligheid, reuring en de rust en ruimte van de Veluwe.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enka - Homemade
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30
Prijs
€ 222.820,- tot € 246.450,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden