Woon in de Kazerne

Ede
Actueel aanbod

€ 216.000,- tot € 357.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 200m2
Kaveloppervlak
130 - 238m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Op de Kazerneterreinen, naast de historische Arthur Koolkazerne en de van Essenkazerne liggen de voormalige paardenstallen. Alle gebouwen op dit terrein worden de komende jaren gerenoveerd, en de openbare ruimte wordt door de gemeente opnieuw ingericht. In de historische gebouwen zal een mix van kleine bedrijven en woningen worden gevestigd.
Het is nu al een leuke buurt om te zijn, met een brouwerij, een pizzeria en veel oude bomen. De sfeer van de oude kazerne is er duidelijk te proeven, hoewel de paarden en huzaren al lange tijd geleden zijn vertrokken.
Het nabijgelegen Akoesticum, in de voormalige Frisokazerne, is de plek waar regelmatig muziek en dansvoorstellingen te zien zijn.
 
Wat krijg je
De meeste woningen worden casco-plus opgeleverd. Dat wil zeggen dat je woning helemaal gerenoveerd wordt, inclusief cv, vloerverwarming op de begane grond en alle aansluitpunten voor water en elektra. Alleen de keuken, het sanitair plus eventuele extra binnenwanden en deuren zullen nog geplaatst moeten worden.

Woning 4 is een uitzondering, deze wordt inclusief keuken, sanitair en alle binnnewanden opgeleverd.

Ook krijgt iedere woning twee eigen parkeerplaatsen. Om de tuin komt een beukenhaag en er wordt een berging geplaatst.

Prijzen:
De cascowoningen worden verkocht vanaf ¤ 216.000,- V.O.N.

Waar ligt Woon in de Kazerne?
Het is  nog geen 15 minuten lopen van het intercitystation Ede-Wageningen tot je nieuwe woning. Woon in de kazerne zal plek bieden aan 8 woningen in één van de voormalige monumentale paardenstallen op de Kazerneterreinen in Ede. Gelegen aan de Nieuwe Kazerneweg, tussen de Veluwe en intercitystation Ede-Wageningen.
De makkelijkste manier om de locatie te bezoeken is via de Eikenlaan de Verbindelaarsweg in te rijden. Hier staan een paar straatjes met nieuwe huizen. Van daar uit zie je de stallen liggen. De stal die erbouwd gaat worden heeft rood/oranje pannen en is op de hoek met de code 25 gemarkeerd.

Wanneer wordt de woning opgeleverd?
Start bouw is gepland begin 2017. De oplevering zal in de herfst van 2017 plaatsvinden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woon in de Kazerne
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Prijs
€ 216.000,- tot € 357.000,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden