Enka - De Fabriek

Ede - -
Actueel aanbod

€ 444.900,- tot € 474.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
164 - 175m2
Kaveloppervlak
122 - 159m2
Inhoud
476 - 508m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Wonen met de identiteit en het karakter van toen…..Misschien hebben we wel het beste tot het laatst bewaard… In de fabriek De Carrémuur is een van de 8 overgebleven historische onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré en is het sluitstuk van een mooie groene woonwijk gelegen in ‘Het Hart van OP ENKA’. De oude fabrieksmuur vormt de basis van dit unieke project.

Achter deze rijke industriële gevel, die in ere wordt hersteld, komen circa 41 herenhuizen in diverse variaties. De stoere uitstraling, de grote raampartijen, het historische karakter, de geweldige woningbreedtes en verdiepingshoogtes van maken deze toekomstige woningen tot een van de fraaiste van OP ENKA. Zo hebben we misschien wel het beste tot het laatst bewaard.

Hier woon je straks in een nieuw huis achter een historische gevel waarvan iedere steen een geschiedenis heeft en een eigen verhaal vertelt. Te midden van het groen van de Veluwe en het NS station Ede-Wageningen op loopstand. Een ideale combinatie van twee werelden. Je werkt gewoon in Utrecht, Amsterdam of Arnhem en woont op een historische plek met de Veluwe in je achtertuin.

Het huidige gevelritme wordt voor de nieuwe woningen straks maatgevend. Hierdoor ontstaan bijzondere woningen met grote ruimtes en hoogte (van ruim 3,7 meter) die herinneren aan de vroegere bestemming van het gebouw en geven het een nieuwe invulling aan het hedendaags wonen. Woningbreedtes van 6,5 meter tot circa liefst 8,8 meter staan garant voor een ultieme woonbeleving van de ruimtes. En met woonoppervlaktes van circa 163 m² tot circa 225 m² bieden deze woningen alle mogelijkheden voor creatieve woonideeën. Door de historische gevel behouden de woningen zijn voorgeschiedenis en ziel maar krijgen een hoogwaardige afwerking waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Verwarming geschiedt door een comfortabel en gezonder systeem van vloerverwarming en vanzelfsprekend worden de woningen energiezuinig met een EPC van 0.

Dit is een plek met identiteit, karakter en ruimte voor de indeling en afwerking die aansluit bij jouw manier van leven. Een plek om te blijven, waar kinderen kunnen opgroeien. Een plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Maar ook duurzaam, klaar voor de toekomst en met oog voor detail.

Wonen ‘In de fabriek’ is een beleving…

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enka - De Fabriek
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 444.900,- tot € 474.900,-
Type woningen
Geschakeld, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden