Terug naar Project

Nieuwbouwappartementen

Aan de zuidzijde van het perceel bevindt zich het nieuw te bouwen appartementencomplex met 5 royale appartementen. Alle appartementen beschikken over een balkon en kijken uit op de lommerrijke omgeving. Elk appartement beschikt over een eigen inpandige berging en parkeerplaats.

De buitenruimte
Uniek aan het project Park Zuidereng is de aandacht voor de buitenruimte. VIC Landscapes is als landschapsarchitect vanaf het begin af aan betrokken bij de plannen. Uitgangspunt voor de buitenruimte was het creëren van een parkachtige tuin waar men elkaar kan ontmoeten. VIC Landscapes heeft de balans weten te vinden tussen de lommerrijke omgeving en aangelegde natuur waardoor er een toegankelijke plek is ontstaan waarbij samenkomen centraal staat geïnspireerd op de hofjeswoningen met een gemeenschappelijke binnenplaats.

Parkeren
Onder de 5 geschakelde woningen wordt een parkeerkelder gebouwd die gekoppeld wordt aan het nieuw te bouwen appartementengebouw, van waaruit de parkeergarage voor alle bewoners wordt ontsloten.


Disclaimer:
Alle weergegeven tekeningen, artist impressions, ontwerpen, teksten en kleuren zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
6 - 390 m2 148 m2 3 - Te Koop
7 - 390 m2 135 m2 3 - Te Koop
8 - 390 m2 148 m2 3 - Te Koop
9 - 390 m2 135 m2 3 - Te Koop
10 - 390 m2 160 m2 3 - Te Koop