Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Appartement 2D

Appartement type 2D

2-kamer appartement van ca. 55 m2 aan de Zuid-oostzijde van 't Hartogshof

Maak kennis met 't Hartogshof een spraakmakend gebouw in de vorm van een Carré dat letterlijk een brug slaat tussen het gewaardeerde wijk Op Enka en het nieuwe stationsgebied te Ede. Een prachtig gebouw met een collectieve binnentuin waar jij met een drankje van de zon kunt genieten, kan lunchen of in de zomer een spel jeu de boules speelt met je buren of vrienden. Onder de binnentuin ligt een parkeerdek waar je auto veilig geparkeerd staat en uit het zicht wordt onttrokken. Met een eigen berging op de begane grond ( ca. 5 m2 ) heb jij genoeg ruimte voor extra opslag. Parkeren doe je op je eigen plek. Via de lift of het trappenhuis ga je naar heerlijke lichte appartement waar je geniet van de rust en echt thuis komt.

Hier wandel je naar het nieuwe NS station of sta je met 500m wandelen aan de rand van de Veluwe in het bos. Nabij winkelvoorzieningen voor je dagelijkse shoppings, maar wil je meer dan ben je met ca. 20 treinminuten in het centrum van Utrecht of Arnhem. Het beste van 2 werelden komt hier samen. Welkom thuis!

Indeling:
Entree, hal en inpandige berging. Woonkamer met open keuken en mooie grote glaspui naar loggia van ca. 9 m2. Vanuit de ruime hal bereik je de grote slaapkamer van ca. 12 m2. In elk appartement is standaard een keuken inbegrepen voorzien van de 5 belangrijkste keukenapparaten. Badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Inpandige berging met opstelplaats voor warmtepomp en wasmachine/droger. Met de comfortabele vloerverwarming met mogelijkheid tot koeling is het altijd aangenaam van temperatuur. Kortom in dit appartement beschik je over alle ingrediënten om lekker te wonen en gezond te kunnen leven. (Be)leef en Geniet!
* Woonoppervlakte ca. 55m2 gbo
* Slaapkamers van resp. ca. 12m2
* Gasloos voorzien van Wko installatie met vloerverwarming
* Complete keuken met inbouwapparatuur
* Afgewerkte badkamer voorzien van modern tegelwerk en sanitair
* Berging op de begane grond voor extra opslagruimte
* Eigen parkeerplaats
* Loggia van ca 9 m2
* Op loopafstand van het NS station en de Veluwe

Met het fonkelnieuwe Experience center Homestudios te Utrecht bepaal jij de sfeer en afwerking van je nieuwe appartement. Helemaal nieuw, duurzaam, zorgeloos en klaar voor te toekomst.

Wij begeleiden je vanaf de aankoop tot aan de oplvering en adviseren je bij het maken van jouw (woon)keuzes zodat jij van je nieuwe plek meteen je thuis kunt maken.
Welkom OP ENKA

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs vanaf € 295.900,-
Woonoppervlakte 55 m2
Voorzieningen
Parkeren Parkeerplaats

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
160 - - 55 m2 - - Verkocht