Actueel

Nieuws

Uitnodiging informatiemiddag donderdag a.s. 16.00 uur - 17.00 uur Lokaal nieuws vrijdag 20 januari 2023

Uitnodiging informatiemiddag donderdag a.s. 16.00 uur - 17.00 uur

Goed nieuws! Je hebt het vast wel gelezen of gehoord dat de Raad van State een streep heeft gezet door de bouwvrijstelling. Dit geeft veel onzekerheid voor toekomstige nieuwbouwprojecten. Het project Kernhemmerpark heeft een onherroepelijke omgevingsvergunning, deze woningen kunnen daadwerkelijk gebouwd worden. 

Wil jij meer informatie over het nieuwbouwproject Kernhemmerpark in Ede? Kom dan vrijblijvend langs bij makelaar Bolthof van den Top aanstaande donderdag van 16:00 uur tot 17:00 uur. Zij staan klaar om je alles te vertellen over het project en de verschillende type woningen.

Bolthof van den Top is gevestigd aan de Maanderweg 70 in Ede. Je kunt gratis parkeren achter het pand.

Er zijn nog woningen beschikbaar
In Kernhemmerpark komen 21 tussenwoningen, 8 hoekwoningen waarvan sommige met garage en 6 tweekappers met garage op zeer ruime kavels.  
Met een koopsom vanaf € 415.000, - vrij op naam. Meer weten over de beschikbare woningen? Bekijk het woningaanbod op kernhemmerpark.nl.

Wij kijken uit naar je komst!

Er zijn nog woningen beschikbaar! Lokaal nieuws woensdag 19 oktober 2022

Er zijn nog woningen beschikbaar!

In Kernhemmerpark komen in totaal 35 woningen: 21 tussenwoningen, 8 hoekwoningen waarvan sommige met garage en 6 tweekappers met garage op zeer ruime kavels. Ben je benieuwd naar de woningen? Klik dan HIER voor het woningaanbod van Kernhemmerpark. 

Schrijf in op het bouwnummer van je voorkeur!
Schrijf je in als belangstellende in het project Kernhemmerpark via de button ‘interesse’. Je kan dan een account aanmaken in 'Mijn VanWonen’. In dit account vind je de button ‘online inschrijven’ waar je je voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kan aangeven. 

Indien er een woning van jouw voorkeur beschikbaar is zal in een persoonlijk gesprek met makelaar Bolthof van den Top alles verteld worden over het nieuwbouwplan en je bouwnummer. Wanneer je de woning wilt kopen, wordt er overgegaan tot het tekenen van de koop,- en aanneemovereenkomst.

Verwachting start bouw
We verwachten in het eerste kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Vragen
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Bolthof van den Top Makelaardij, telefoonnummer 0318-628080 of email: info@bolthofvandentop.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden