mobiele airco kopen

Actueel

Nieuws

De pre-sale is gestart! Lokaal nieuws donderdag 16 juni 2022

De pre-sale is gestart!

Vanaf nu kan je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
 
In Kernhemmerpark komen in totaal 35 woningen: 21 tussenwoningen, 8 hoekwoningen waarvan sommige met garage en 6 tweekappers met garage op zeer ruime kavels. De woningen zijn verdeeld over 8 blokjes.

Ben je benieuwd naar de woningen? Klik dan HIER voor het woningaanbod van Kernhemmerpark. 
 
Start pre-sale 
Een pre-sale wil zeggen dat je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken. De pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. 

Vanaf nu woningvoorkeur doorgeven!
Meld je aan als belangstellende via de button ‘interesse' en maak na je activatiemail een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je je woningvoorkeuren voor een of meerdere bouwnummers kenbaar maken. 

De tijd tussen pre-sale en de start van de verkoop gebruiken wij om de verkoopdocumenten af te ronden. Wij verwachten na de zomer in verkoop te gaan. Zodra de pre-sale sluit en de verkoop start, ontvangen alle geregistreerde geïnteresseerden van ons een bericht om definitief in te schrijven op het bouwnummer van je voorkeur.

Met vriendelijke groet,
Namens het projectteam Kernhemmerpark
 

Flirt met je woondroom en geef toe aan de verleiding in Kernhemmerpark Lokaal nieuws maandag 07 maart 2022

Flirt met je woondroom en geef toe aan de verleiding in Kernhemmerpark

Na het succes van diverse nieuwbouwprojecten in Ede Kernhem start Ontwikkelingscombinatie Kernhem CV (VanWonen en van Campen) met een nieuw project namelijk Kernhemmerpark.

Kernhemmerpark is een kleinschalig nieuwbouwplan met 35 woningen vlak bij de Doesburgerdijk. Langs deze dijk loopt een ecozone met allerlei dieren en planten. Een fantastisch natuurgebied, praktisch in de achtertuin. Het leuke is dat de natuur zich een weg baant door de verschillende nieuwe buurten. Groene bermen, veel bomen en beukhagen versterken het groene karakter. Het resultaat: typisch Kernhemse straatjes.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden