Paardenwei Lunteren

Ede - Lunteren
Toekomstig aanbod

Over dit project

Op het nu nog braakliggende terrein is in de afgelopen periode onderzocht wat de meest geschikte bebouwing zou moeten zijn. Daarbij is onder andere gesproken over rijwoningen, seniorenwoningen en appartementen. Ook is onderzoek gedaan naar de inrichting van de openbare ruimte, het groen, de wegen en het parkeren.
Bouwplannen
Er is een zogenoemd principeverzoek ingediend bij de gemeente Ede. De gemeente wil onder voorwaarden haar medewerking verlenen, maar moet wel het bestemmingsplan voor het perceel wijzigen. Wij willen de gemeente vragen deze procedure in gang te zetten, maar willen eerst met de buurt in gesprek. Uw vragen en opmerkingen worden gebruikt bij de verdere uitwerking van het project.
Voor meer informatie zie de projectwebsite www.paardenwei-lunteren.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Paardenwei Lunteren
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden