Enka - Toekomstig aanbod

Ede - Ede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Veelzijdig Op Enka laat je hart sneller kloppen
Enka ligt in de unieke prachtige, natuurlijke omgeving van Ede. Woon je hier, dan loop, fiets of ren je zo het bos in. Maar Enka is nog veel meer dan leven met de Veluwe in je achtertuin. Enka is een beleving op zich.

Op Enka is een historische locatie gelegen tegen het centrum van Ede waar de afgelopen jaren diverse nieuwbouw huizen zijn ontwikkeld. Het is en wordt er prachtig. Gelegen aan de rand van de Veluwe op loopafstand van station Ede-Wageningen. Ideaal. Zo woon je toch tegen het bos en kun je gewoon blijven werken in Arnhem, Utrecht of Amsterdam.

Gemaakt met oog voor kwaliteit, detail en haar rijke historie, is inmiddels een wijk gerealiseerd waar het fijn is om te wonen en te leven. De aandacht voor de openbare ruimte ervaar je door bijvoorbeeld de brede (achter)paden, de details zoals de keuze voor bestrating, de verlichting of de mooie hofjes en doorkijkjes. Enka geeft een aangename sfeer.

De wijk is op te delen in 4 verschillende buurten, allemaal met hun eigen sfeer en smaak. ‘De Hoven' ligt rond Het Carré en tegen de rand van het bos. De vrije kavels in 'De Bosrand' liggen praktisch in het bos. Dan is er nog 'Het Carré op Enka' én 'De Stationsbuurt'.

Wat komt er nog meer? Laat uw gegevens achter en wij informeren u over toekomstig aanbod OP ENKA.


OP ENKA - Als alleen t beste goed genoeg is -


Www.ditters.nl of www.verhage.nl


volg ons op instagram: www.instagram.com/openka

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enka - Toekomstig aanbod
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ede.

Aanmelden